Zvezda otputovala u Bern – u avionu Ben i Garsija

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su put Švajcarske, gde ih u sredu od 21 čas očekuje prva utakmica plej-ofa za Ligu šampiona protiv ekipe Jang Bojs.

Izvor: B92
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

U Bern su otputovali, između ostalih El Fardu Ben, Tomane i poslednje pojačanje Mateo Garsija.

Zbog kartona pravo nastupa nemaju Dušan Jovančić, kao i Nemanja Milunović, a zbog povrede sa ekipom nisu krenuli Milan Pavkov i Srđan Babić.

Crveno-bela ekspedicija krenula je na putovanje u sledećem sastavu: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Hose Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Mendeš Tomane, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći i Mateo Garsija.

"Znamo da dvomeč pred nama nije lak, ali u ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika. Sve su to prvaci svojih država. Jang bojs je bio dominantan prošle godine u švajcarskom šampionatu, ali i Zvezda je bila u Srbiji. Očekujem uzbudljiv meč, siguran sam da će publika uživati u kvalitetnoj utakmici. Mi ćemo se u poslednjoj liniji postarati da naša mreža miruje i nada se da ćemo u Beograd odneti povoljan rezultat",
rekao je Žander.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu