Partizan i Malatija, druga epizoda

Fudbaleri Partizana gostuju Malatiji u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope i susret je zakazan za 19 časova.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan večeras (19.00) brani beogradskih 3:1 na vrućem (u svakom smislu) terenu u Anadoliji. Kvota na Turke je 2,35, na iks 3,35, a na dvojku 3,05.Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Malatija - Partizan.

Otkako se vratio iz Izraela Sejduba Suma kod Sava Miloševića igra kao preporođen, a kvota da će Partizan večeras slaviti u Turskoj, uz njegov pogodak, je 10! Pogledajte sve kvote za specijalne igre na Malatija - Partizan.

Izabranici Save Miloševića su u Beogradu imali veoma dobar meč u kom su pobedili sa 3:1, a stekao se utisak da je rezultat mogao biti i viši, pošto su crno-beli propustili neke kvalitetne šanse.

"Već smo dosta pričali o ovoj utakmici, nema mnogo tajni. Kao što mi sve znamo o njima, tako oni znaju sve o nama. Nećemo biti u prilici da u velikoj meri iznenadimo ni mi njih, niti oni nas", rekao je Milošević na konferenciji za novinare u Malatiji.

Još 90 minuta deli fudbalere Partizana od plasmana u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Videlo se lepo iz tog prvog meča da odbrana Malatije nije baš sjajna, pogotovo ne kao njen napad, a koliko je turski predstavnik opasan iz prekida osetio je i Partizan na svojoj koži.

Delovalo je kao da Savo Milošević ima sve isplanirano u prvom meču, njegovi momci su igrali veoma brzo i agresivno i čini se da ni u revanšu od toga neće očekivati ništa manje, pa će napadači Partizana ponovo biti u fokusu.

"Činjenica da smo sve ono što smo planirali u velikoj meri ostvarili u prvom meču i nemamo razloga da nešto korenito menjamo za ovaj meč. A da li ćemo se vratiti u odbranu? Mi to i da hoćemo ne umemo", rekao je Milošević.

Partizan je kvalitetan tim, saradnja na relaciji Suma–Tošić se već nekoliko puta pokazala da je na vrhunskom nivou, a kada se na to dodaju raspoloženi Umar Sadik i novajlija Takuma "Jaguar" Asano itekako ima razloga za optimizam, ali treba biti i oprezan.

Malatija možda nema fanatičnu publiku kao Galatasaraj ili Fenerbahče, ali ima veliki broj pristalica i nov stadion kapaciteta od oko 27.000 gledalaca i verujemo da nas čeka pravi fudbalski spektakl od 19 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu