LE: Partizanov protivnik – Hajdukov "dželat", Marko Nikolić ili neko treći?

Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je grupe pred žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

LNIzvor: B92
Podeli
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Prvu zvaničnu utakmicu u sezoni Partizan igra danas (18.00) u Inđiji, na terenu povratnika u Superligu. Kvota na crno-bele je 1,25, a kvota da neće slaviti, odnosno na duplu šansu 1X je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inđija - Partizan.

Jedini preostali predstavnici Srbije u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Partizan i Čukarički, saznali su imena potencijalnih rivala.

Partizan, koji se u drugom kolu kvalifikacija sastaje sa Nomadima iz Velsa, može da bude zadovoljan predodređenim pred žreb u Nionu.

Potencijalni rivali crno-belih su pobednici dvomeča: Fehervar – Vaduc, Haugesund – Šturm, Malatija – Olimpija, Čikura – Aberdin i Ventspils – Gzira.

Crno-beli mogu da se sastanu sa Gzirom, koja je šokirala Hajduk iz Splita u prethodnoj rundi, kao i sa Fehervarom (dosada Videotonom i Vidijem), koji vodi njihov bivši trener Marko Nikolić.

Podsetimo, Partizan i Fehervar su se sastali u prošlogodišnjim kvalifikacijama za LE, gde je tim iz Srbije bio bolju ukupnim rezultatom 4:0.

Što se tiče Čukaričkog, on bi profitirao u slučaju da eliminiše Molde, jer upravo na "leđima" Norvežana dočekuje žreb u grupi povlašćenih ekipa.

Mogući rivali belo-crnih su pobednici sledećih dvomečeva: Lehija Gdanjsk – Brendbi, Mlada Boleslav – Ordabasi, Aris – AEL Limasol, Lokomotiva Plovdiv – Spartak Trnava, kao i švajcarski Tun, koji se u trećem kolu priključuje kvalifikacijama.

Žreb je u Nionu u ponedeljak od 14 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu