Ančeloti: Dosta više o Kavaniju, imamo Milika

Menadžer Napolija Karlo Ančeloti nije želeo da govori o spekulacijama koje Edinsona Kavajnija dovode u vezu sa povratkom u Napulj.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Urugvajac je nekoliko sezona unazad član Pari Sen Žermena, ali u italijanskim medijima se uveliko priča o mogućnosti da on opet zaigra za Napoli.

"Ironija je da ljudi govore o Kavaniju, koga mnogo vole u Napulju, kada naši napadači daju toliko golova", rekao je Ančeloti italijanskim medijima.

Prva opcija od oporavka od povrede u napadu Napolija je Arkadijuš Milik, koji je dao četiri gola na prethodne tri utakmice u italijanskom prvenstvu. Milik je u finišu utakmice protiv Liverpula propustio izglednu šansu, kada mu je golman Alison Beker odbranio šut sa nekoliko metara.

"Milik je veoma mlad momak koji je dve godine bio povređen. To ne sme da se zaboravi. Imao je uspone i padove od početka, ali sada je našao izvesnu stabilnost i nadam se da će tako nastaviti", poručio je Ančeloti.

Napoli je grupnu fazu Lige šampiona završio na trećem mestu, iza Pari Sen Žermena i Liverpula, a ispred Crvene zvezde, i sezonu će nastaviti u Ligi Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu