Mirković savetuje Napoli: Defanzivan stav, Zvezda je u euforiji

Trener Partizana Zoran "Bata" Mirković udelio je nekoliko saveta Napoliju, protivniku Crvene zvezde u Ligi šampiona.

LNIzvor: B92
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Kvota da će Boaći dati gol večeras, a Zvezda savladati Napoli je 17! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na specijalne igre za Zvezda - Napoli.

Napoli se sastaje sa Zvezdom u prvom kolu Lige šampiona, na "Marakani" u utorak od 21 čas.

Mirković je pričao za italijanski portal "Calcionapoli24" i upozorio je Napolitance na atmosferu na stadionu.

"Crvena zvezda ove sezone nijednom nije izgubila. Ušli su u Ligu šampiona preko Salcburga, kog su eliminisali u plej-ofu. Atmosfera na stadionu će biti uzavrela, navijači Zvezde su kao Napolijevi, a 'Plavi' će morati da se naviknu na takav ambijent. Zvezda je u euforiji zbog susreta sa Napolijem, odbrana je primila svega nekoliko kolova, imaju veoma jaku defanzivu", rekao je Mirković.

Stručnjak Partizana dodao je da ni Napoli ni Zvezda ne bi trebalo da se previše "zaleću" i da će početak biti jako važan.

"Zvezda ima 30 dobrih igrača, ima dugu klupu. Napoli mora da bude kompaktan i ne sme odmah da krene u napad. Pristup meču mora da bude pravi, prvih deset minuta biće važni za obe ekipe. Napoli mora da igra sa većim defanzivnim stavom", dodao je Mirković.

Za kraj, istakao je tunel na stadionu "Rajko Mitić" kao nešto što bi moglo da preplaši ekipu Karla Ančelotija, ali ih i upozorio na navijače.

"Tunel na stadionu Zvezde je dug i brutalan, navijači Zvezde su često kažnjavani za ponašanje od strane UEFA za ponašanje na tribinama'', zaključio je Mirković.

Mirkovićev Partizan se u sredu sastaje sa Radom u utakmici Superlige Srbije, a takmičenje u Evropu nije uspeo da izbori porazom od Bešiktaša na korak od Lige Evrope.

Zvezda i Partizan 23. septembra igraju "večiti" derbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu