Crno-beli brane Humsku i novi san o zimi u Evropi

Fudbaleri Partizana večeras dočekuju Noršelan sa odličnom prednošću iz Danske i željom da u Beogradu overe prolaz u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
StarSport
StarSport

Partizan ima priliku da "oplemeni" pobedu u Danskoj novim trijumfom, a kvota da će tako i biti je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Noršelan.

Spartak protiv Brendbija posle 0:2 na Marakani može da se nada samo časnom oproštaju od Evrope. Kvota da Subotičani neće izgubiti (dupla šansa X2) je ogromna - 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Brendbi - Spartak Subotica.

Bleda izdanja iz domaćeg prvenstva Partizan je bar na veče zaboravio u gostima i pokazao zbog čega mu je posle meča u gostima mesto u četvrtom kolu borbe za LE.

Crno-beli su pre sedam dana u Farumu pobedili 2:1, ali iako ima odličan rezultat sa debija trener Zoran Mirković poziva na oprez.

"Očekuje nas revanš protiv Nordsjalenda, videli smo iz prve utakmice da se radi interesantnoj ekipi, karakteriše ih dobra pas igra. Neće nam nimalo biti lako i sigurno da imamo respekt prema Dancima. Igraćemo kao da je 0:0, na pobedu, to je naša obaveza na domaćem terenu" , rekao je Mirković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Strelac drugog gola u Danskoj, takodje na debiju, Goran Zakarić istakao je da očekuje tešku i zahtevnu utakmicu.

"Taktički i fizički su dosta moćni i opasni iz kontri. Imamo pozitivan rezultat i mislim da uz ozbiljnost i maksimalno zalaganje možemo da prodjemo u plej-of za Ligu Evrope. Utakmica traje 90 minuta i ako niste 100 posto spremni sledi kazna", rekao je Zakarić.

Partizanu "leže" dueli sa skandinavskim ekipama kroz dugu istoriju, pa se sada očekuje da ponovo pokaže da je bolji i izbori mečeve sa, najverovatnije, Bešiktašom.

Revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Noršelana igra se od 20.30 sati u Humskoj. Pola sata ranije na teren izlazi subotički Spartak na gostovanju danskom Brondbiju u "nemogućoj misiji".

Danci su u prvom meču u Beogradu trijumfovali 2:0, pa će Spartaku biti potrebno pravo čudo za preokret.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu