Stanković ugostio i olimpijsku šampionku FOTO

Aktuelna svetska i nekadašnja olimpijska prvakinja u tekvondou Milica Mandić na Zlatiboru je imala više nego atraktivnog sparing partnera.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Deki5
Foto: Deki5

* Materaci: Kapa dole Zidanu, Sergej može u Real, Juve, Junajted...

* Kivu za B92 o Dekiju, Modriću u Interu i Srbiji na Mundijalu

U gard naspram velike šampionke stao je ni manje ni više nego Dejan Stanković.

Milica Mandić bila je specijalni gost na Stankovićevom fudbalskom kampu Deki5, a kada su mališani poželeli da im pokaže deo svoje borilačke veštine, Stanković je sa zadovoljstvom prihvatio da joj sparinguje.

Doček za Milicu Mandić bio je pun emocija. Deca su skandiralia njeno ime što je posebno ganulo našu najbolju tekvondiskinju.

Foto: Deki5
Foto: Deki5

* Zbog Dekija je počeo da trenira fudbal, a šampion je sveta u basketu

* Najlepši "večiti" derbi: Sale i Deki FOTO/VIDEO

"Sve ovo zaista nisam očekivala", rekla je prepuna utisaka Milica Mandić, "Osećam se mnogo lepo i veoma ponosno što sam upoznala ovu divnu decu i ljude iz organizacije kampa Deki5. Ovako nešto stvarno nisam nikad videla. Disciplina koja vlada na kampu Deki5 je za primer. Svakodnevno se ovim mališanima ističu prave vrednosti i pokazuje koliko truda i rada treba da se uloži da bi se ostvario uspeh. Mislim da je to fenomenalno. Volela bih da ima više ovakvih kampova, u raznim sportovima, jer ovakav pristup izgrađuje našu decu na pravi način".

Osim što su veliki prijatleji, Dejan Stanković je verni navijač Milice Mandić.

Foto: Deki5
Foto: Deki5

* Kivu i Pantelić uveličali kamp Dekija Stankovića

"Čast mi je što sam ovde u njegovom društvu. Jedan je Stanković Dejan, to je slogan koji ga najbolje opisuje. Mnogo radi za sport, ali i za decu posebno", konstatovala je Mandićeva.

Fudbalski kamp Deki5 na Zlatiboru održava se od 28. jula do 18. avgusta, a Dejan Stanković već je ugostio veliki broj asova. U poseti kampu bili su kapiteni Partizana i Crvene zvezde Saša Ilić i Nenad Milijaš, bivši saigrači iz Intera Kristijan Kivu i Marko Materaci, nekadašnji saigrač iz reprezentacije Srbije Marko Pantelić, aktuelni prvak sveta u basketu 3x3 Dejan Majstorović...

Foto: Deki5
Foto: Deki5

Za polaznike treće smene Stanković sprema još neka iznenađenja.

"Čast i zadovljstvo mi je što nam je u posetu došla takva šampionku kao što je Milica Mandić, osvajačica zlata na Olimpisjkim igrama i svetskom prvenstvu. Milica je pravi primer ovoj deci kako treba da izgleda i da se ponaša jedan šampion. Milsim da su i u ovom kratkom druženju uspeli mnogo toga da nauče, veoma mi je drago da su je dočakali kao pravog šampiona i što nisu krili svoje oduševljenje. Gledali su kratak film o njenim uspesima i dok su na video bimui išle scene sa pobedničkog postolja u Londonu 2012. poskakali su sa stolica i uglas su zapevali našu himnu. To je na Milicu i mene ostavilo snažan utisak i posebno sam bio ponosan kada sam video kako deca od desetak godina znaju reči i pevaju himnu Bože pravde",zaključio je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu