Janković ne zna da li ostaje u Humskoj posle "sezone za pamćenje"

Fudbaler Partizana Marko Janković smatra da su crno-beli odigrali sezonu za pamćenje iako nisu odbranili titulu prvaka Srbije.

AKIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

* Kup je Partizanov – preokret crno-belih za prvi Đukićev trofej!

* Đukić: Nemam dilemu, imam ugovor, zašto bismo pričali o tome?

* Miletić: Bitan trofej; Ivanović: Pogodio sam dolaskom

Janković je sjajnim golom iz slobodnog udarca bio jedan od junaka preokreta Partizana protiv Mladosti (2:1) u finalu Kupa Srbije u Surdulici.

Crno-beli su treći put u nizu, a 15. u istoriji osvojili Kup, zaokruživši tako turbulentnu sezonu koju su obeležili plasman u nokaut fazu Lige Evrope, ali i gubitak titule.

"Sada kada pogledam, možda i bolje što smo primili rano gol da bismo se jos više uozbiljili i krenuli svom snagom. Mislim da smo bili bolji od prvog minuta i da smo zasluženo osvojili Kup Srbije", rekao je Janković posle utakmice.

Kako je naglasio, proleće u Ligi Evrope i pehar nacionalnog kupa učinili su sezonu jako uspešnom.

"Sezona za pamćenje u svakom slučaju. Može neko da kaže i da negoduje, ali prošli smo grupnu fazu Lige Evrope, sada osvojili trofej Kupa i mislim da treba da budemo prezadovoljni što i jesmo".

Pogodak u Surdulici posvetio je porodici, odnosno ocu, a potom nije mogao da odgovori da li će ostati u Partizanu i sledeće sezone.

"Želje su da prvo završim sezonu, jer za mene ona nije gotova budući da me čekaju obaveze sa reprezentacijom. Potom želim da se što bolje odmorim i pripremim za novu sezonu odnosno da vidim da li je ovo bila poslednja utakmica u dresu Partizana ili ću se okušati u nekoj jačoj ligi", zaključio je Janković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu