Adžić: Uhvatio me grč u stopalu, sve je u redu

Mladi vezni igrač Crvene zvezde Luka Adžić postigao je gol za crveno-bele protiv Javora u prvoj prolećnoj utakmici u Superligi, ali se kasnije i povredio.

MLJIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
StarSport
StarSport

Javor je lagano savladan sa 3:0, Adžić je svoj peti gol u sezoni dao posle dodavanja Aleksandra Pešića i odmah posle utakmice otklonio sumnje da je povreda ozbiljna.

"Nekako to prvo kolo je uvek neugodno za nas. Dobro smo se pripremili za utakmicu i drago mi je da smo napravili dobar rezultat, kao i to što sam baš ja postigao taj prvi gol (u prolećnom delu). Često ostajem posle treninga i vežbam na završnici, radim individualno jer želim sebe da nadogradim i eto drago mi je da sam baš levom nogom dao gol. Igrom slučaja Pešić mi je ponovo namestio gol pa se ja njemu zahvaljujem. Nadam se da će toga biti i u budućnosti, da će se ponavljati i golovi i asistencije", rekao je Adžić za klupski sajt.

Mladi krilni fudbaler Zvezde zadovoljan je što ekipa nije primila gol na dve utakmice od kojih je jedna bila u Ligi Evrope protiv CSKA.

"Bez primljenog gola idemo u Moskvu, imamo dovoljno vremena da se pripremimo za revanš utakmicu. Biće jako teško ali mislim da imamo povoljan rezultat, i uz dobru analizu i dobar rad mislim da možemo do dobrog rezultata", rekao je Adžić.

On je u 70. minutu morao da izađe van igre jer se povredio, zamenio ga je Luka Ilić, a Adžić kaže da je bezazlenije nego što je izgledalo u prvi mah.

"Uhvatio me je grč, i to u stopalu, što je pomalo čudna situacija. I ranije su me hvatali grčevi, ali nikada u stopalu. Srećom, sve je u redu", kaže Adžić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu