Iliev proziva kritičare: Miševi, da vas čujem sad

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev euforično je proslavio plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Povezane vesti:
* Proleće stiglo u Humsku – Partizan u 1/16f LE!
* Partizan rame uz rame sa Interom i Evertonom

Crno-beli su pobedom nad Jang Bojsom 2:1 izborili prvo evropsko proleće posle 13 godina, a šesto u istoriji kluba.

Iliev je izjavio da su svi iz kluba na najbolji način odgovorili kritičarima i opoziciji.

"Ponosan sam na igrače, stručni štab i velikog trenera, ali i navijače. Letos sam rekao da pravim tim koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope, ne samo ja, već i svi čelnici kluba, trener, igrači... Svi imaju velike zasluge, nećemo stati na ovome, imamo velike ambicije srazmerne renomeu kluba. Sve staje u jednu reč – istorija", rekao je Iliev.

On je imao i poruku za kritičare da moraju da imaju više vere u rukovodstvo crno-belih.

"Izgubili smo od Dinama iz Kijeva da bi se miševi pokazali, da bi se svi nevernici pokazali ko su i šta su. Oni pričaju kako vole Partizan, a u stvari ga mrze, kao i sebe. Nevernici jedni, verujte nama... Svako obećanje ispunjavam i to gledamo već dve godine. Pokazali su se oni koji su pričali "Đukiću, odlazi", "koji je ovo fudbal", "sa ovakvom igrom nećete daleko"... Nismo daleko, ali ćemo tek da odemo", kaže sportski direktor srpskog šampiona.

Izneo je niz pohvala za ceo igrački kadar, posebno istakavši napadače Leandrea Tavambu i Ognjena Ožegovića, strelce u pobedu nad "Bojsima", a nije zaboravio ni Brazilca Leonarda.

"Leonardo je veliki igrač, ali Tavamba pravi veliku razliku u evropskim okvirima, pitam da li je on veći od Brazilca. Ovakvu razliku i dominaciju u evropskim utakmicama nijedan igrač Partizana nikada nije pravio. Omraženi igrač je Ožegović, bio sam na stubu kad sam rekao da stojim iznad njega. Sad ovako on vraća", zaključio je Iliev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu