"Matić tu, Pogba se vratio – motori Đavola rade"

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo bio je dvostruko srećan u subotu, nakon pobede njegove ekipe nad Njukaslom.

MLJIzvor: B92
Podeli
Getty images
Getty images

Iako je Njukasl prvi postigao gol u porazu 4:1 u 12. kolu Premijer lige, konce igre je tokom većeg dela meča držao Junajted.

Romelu Lukaku je "proradio", na teren se posle sedam meseci vratio Zlatan Ibrahimović, ali je možda još važnije što se timu "Crvenih đavola" priključio i Pol Pogba.

Uz Francuza koji "operiše" napred i Nemanju Matića koji "čisti" pozadi i čuva leđa veznog reda, Junajted je daleko bolja ekipa.

"Srećan sam zbog tri boda i našom igrom posle primljenog gola. Srećan sam i zbog povratka povređenih fudbalera. To je uvek dobro, pogotovo kada pričamo o Zlatanu Ibrahimoviću koji se vraća posle teške povrede. Videti ga na terenu je veoma dobro", rekao je Murinjo i objasnio šta njegovoj ekipi znače srpski i francuski igrač.

"Pogba je posebna klasa, on i Nemanja su motori ekipe. Dok se nije umorio, Pogba je pokretao igru i sve kontrolisao", kaže Murinjo.

Njegova ekipa je posle odličnog starta sezone posustala, Mančester siti je to iskoristio i preuzeo čelo tabele na kome se posle 12 kola nalazi sa 34 boda. Junajted je drugi sa 26.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu