Živković: Naplatili smo ranije promašaje

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su gostujući Dinamo iz Vranja sa 2:1, u utakmici 14. kola Prve lige Srbije.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Getty images
Getty images

Novi Pazar je poveo golom Marka Vučetića u 10. minutu, lider prvenstva izjednačio je preko Mladjana Stevanovića u 48, a trijumf domaćinu doneo je Kenan Ragipović u 80. minutu.

"Nagrađeni smo za ono što smo radili na nekim ranijim utakmicama. Ako smo pametni, ovo može biti prekretnica i putokaz kako dalje. Teren je bio težak, ali mislim da su gledaoci mogli da uživaju u igri oba rivala. Nije lako dobiti vodećeg na tabeli, ekipu koja ima igru i odlične fudbalere", rekao je posle utakmice trener Pazaraca Marjan Živković.

Uprkos porazu, Dinamo je ostao na prvom mestu sa 32 boda, dok je Novi Pazar osmi sa 19.

"Sami smo krivi. Naš kapiten (Danijel Gašić) napravio je u prvom poluvremenu tri katastrofalne greške, trebalo je da primimo tri gola, a ne jedan gol. U nastavku smo brzo izjednačili, promašili tri stopostotne šanse i stigla je kazna. Imam mnogo neinteligentnih igrača, najmanje njih deset će morati da ode iz kluba", najavio je trener Dinama Dragan Antić.

Novi Pazar će u 15. kolu, poslednjem u prvom delu sezone, gostovati Budućnosti iz Dobanovaca, a Dinamo će biti domaćin kragujevačkom Radničkom 1923.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu