"U Engleskoj za grublje startove ne bude karton"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević posle poraza od Arsenala u Ligi Evrope sa 1:0 rekao je da svaki poraz boli, bez obzira od koga se izgubi.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

"Meni je u ovom momentu bitno da su momci dali sve od sebe, imali smo dosta dobrih šansi, mogli smo da povedemo. Nisam video da je Arsenal dominirao i pravio nam probleme", rekao je Milojević

Prema njegovim rečima, činjenica da su bili egal sa asovima iz Arsenala mnogo će značiti njegovim igračima.

"Ovo je utakmica u kojoj se stiče iskustvo, većini igrača ovo su prve utakmice u Ligi Evrope, sigurno će nam značiti to odmeravanje sa jakim rivalima", rekao je Milojević.

Na pitanje da prokomentariše isključenje Milana Rodića, Zvezdin trener je rekao: "Crveni karton je, po mom utisku, negde prelomio meč. Ne znam da li je opravdano, ali 10 minuta pre kraja, u Engleskoj imate mnogo grubljih startova, pa se ne dobija karton. Ukratko, prestrogo isključen".

Milojević smatra da je još rano za matematiku u borbi za drugo mesto u grupi.

"Znam da su apetiti porasli, ali idemo utakmicu po utakmicu. Ima još dosta da se igra, Arsenal je tim za Ligu šampiona, a drugi će se tražiti izmedju ove tri ekipe, ne bih ja otpisao ni Keln", zaključio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu