De Brujne o svađi sa Silvom: Ja tako i sa ženom

Jedan od najboljih igrača Mančester Sitija Kevin de Brujne je bes prema četvrtom sudiji na utakmici sa Napolijem kratko preusmerio ka saigraču Davidu Silvi.

MLJIzvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

Fudbaleri Mančester Sitija vodili su 2:0 do poluvremena golovima Rahima Sterlinga i Gabrijela Žesusa iz 9. i 13. minuta.

To nije umirilo temperament belgijskog igrača koji je dobio žuti karton pred kraj prvog dela igre, a potom hteo da se raspravi sa četvrtim sudijom utakmice.

Isprečio se kapiten Sitija David Silva koji mu je rekao da se okane svađe sa sudijama i krene prema svlačionici. De Brujne je svom saigraču nekoliko puta ponovio "Pusti me da pričam!" ali je na kraju nastavio u svlačionicu.

Mančester Siti je pobedio sa 2:1, a De Brujne je nakon meča objasnio šta se desilo.

"Samo smo imali kraću raspravu. Minut kasnije je sve zaboravljeno. Takve rasprave ponekad vodim i sa svojom ženom. I vi takođe, pretpostavljam. Ponekad je to neophodno. Nije uvek sve idealno, ali je ovo bilo zaista sitnica. Hteo sam da pitam nešto, ali mi nije dozvoljeno. Ali kao što rekoh, nije to ništa strašno da bi se od toga pravilo bilo šta. Dešava se ponekad", rekao je De Brujne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu