Ronaldo: Ako treba ja ću da zaigram za Real

Jedan od najboljih igrača u istoriji Luis Nazario da Lima Ronaldo prokomentarisao je slabu formu bivšeg kluba Real Madrida.

Izvor: B92 Španija
Podeli
Getty Images
Getty Images

Legendarni Brazilac smatra kako slab početak sezone "kraljevskog" kluba ne mora ništa da znači.

“Mislim da Realu nije ništa nedostajalo u poslednjih nekoliko godina. Pokazali su za šta su sposobni. Prošle sezone su prošli kroz sličnu situaciju, a na kraju su osvojilui Ligu šampiona. Sezona je tek počela”, rekao je "Fenomen".

Novinare je posebno zanimala kriza napadača kraljevskog kluba, pa se Ronaldo koji je i ambasador kluba osvrnuo na Karima Benzemu:

"Srećni smo što je produžio ugovor i on će postići još dosta golova. Kristijano takođe postiže golove,a sezona je tek na početku. Madrid ne igra savršeno. Imaju najboljeg igrača na svetu u i Benzemu koji pogađa i asistira. Ne mislim da nešto nedostaje", istakao je Ronaldo.

Legendarni napadač pohvalio je i mladog Borhu Majorala.

"Klinac iz mlade ekipe igrao je vrlo dobro protiv Real Sosijedada i uspisao se u listu strelaca", zaključio je Brazilac.

Za kraj je "Il Fenomeno" kroz osmeh je izjavio da ako se kriza napadača nastavi da će se on ako treba vratiti u formu i pogoditi za Real.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu