Milojević: Moj san? Savremena Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da očekuje kvalitetnu utakmicu protiv Vojvodine i istakao da gleda samo svoj tim.

PTIzvor: B92, Beta
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

"Igramo derbi sa Vojvodinom, sa ekipom koja pravi odlične rezultate bez obzira na unutrašnje probleme. Kako vidimo, to se ne odražava na teren. Sama reč 'derbi' znači mnogo, tako smo se pripremali za ovu utakmicu. Očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Zvezde sutra dočekuju Vojvodinu u derbiju 11. kola Super lige Srbije. Crveno-beli su prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 25 bodova, dok Vojvodina ima tri boda manje, ali i utakmicu više.

Ekipa Vladana Milojevića ima pet bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala, Partizan.

"Iskren da budem, a ne želim da zvučim prepotentno, meni je u ovom trenutku najbitniji moj tim. Mi gledamo svoja posla. Da radimo, da napredujemo, da rastemo, da ispravljamo, samo o tome razmišljam. Svako gleda sebe", rekao je Milojević.

"U ovom trenutku se ne radujemo nešto preterano svemu tome. Ja želim da moji igrači igraju, da se trude, da zadrže ovaj nivo kvaliteta i discipline. Dugo je prvenstvo, na kraju se povlači crta i tada možemo da pričamo o tome", dodao je trener Zvezde.

Starsportphoto
Starsportphoto

Zvezda je od početka sezone, u devet odigranih kola, primila samo jedan gol.

"To je produkt nečega što smo radili od početka... Stvarno sam zadovoljan što su igrači od početka prihvatili način i stil kako i šta hoćemo da radimo. Mnogo puta sam o tome pričao, meni je jako bitna disciplina u igri, da svako zna šta treba da radi", rekao je Milojević.

"Moj san je da Zvezda igra savremeni fudbal, kao što se igra svuda u Evropi. Ne može više u fudbalu da se gleda 'mi smo napadači, oni su odbrambeni'. Špicevi igraju neverovatnu odbranu, kao i što štoperi sjajni napadači", dodao je trener Zvezde.

Utakmica izmedju Zvezde i Vojvodine igra se sutra od 17.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu