Ljajić: Došlo je moje vreme

Plejmejker Torina Adem Ljajić priznaje da je grešio u prošlosti, ali smatra da je došlo njegovo vreme.

AKIzvor: B92 Italija
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

Ljajić ima 25 godina, ponikao je u Partizanu, igrao za Fiorentinu, Romu i Inter, da bi posle nekoliko turbulentnih sezona eksplodirao u dresu "bikova".

"Grešio sam u prošlosti, ali došlo je moje vreme. Mesto iza napadača je pozicija koju volim. Osećam da sam blizu vrha, spreman sam za derbi (gradski sa Juventusom u subotu). Prošle godine sam na tom stadionu postigao gol iz slobodnog udarca, to neću tako lako zaboraviti, bilo bi sjajno ponoviti to", rekao je Ljajić.

Torino je peti u Seriji A sa tri pobede i dva remija iz pet kola ove sezone, dok Juve deli prvu poziciju sa Napolijem sa perfektnim učinkom.

"Bjankoneri su sačuvali snažan tim, nisu slučajno šestostruki uzastopni šampioni. Moramo odigrati savršenu utakmicu, izaći na teren sa pravim stavom. Znamo šta određene utakmice znače, pokušaćemo da im napravimo probleme", dodao je srpski fudbaler.

Na startu nove sezone dominira njegov direktni rival iz redova Juventusa, argentinski plejmejker Paulo Dibala. koji je postigao osam golova.

"Dibala? Neće to biti samo sudar "desetki", pripazite na Miralema Pjanića. Odlično ga poznajem. Bliski smo prijatelji, cela igra ide kroz njegova stopala", istakao je Ljajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.