Stojković: I Zvezda će kiksnuti, a dele se bodovi

Vladimir Stojković, golman Partizana, kaže da je zaostatak za Crvenom zvezdom neočekivano veliki, ali da ima još mnogo da se igra i da se dele bodovi.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
partizan.rs
partizan.rs

Crno-beli su zabeležili još jedan kiks u Superligi, pošto su remizirali sa Napretkom iz Kruševca u Humskoj (1:1), pa za večitim rivalom posle devet kola zaostaju pet bodova.

"Šta da radimo? Ima još dosta utakmica, a posle se i dele bodovi. Ima još da se igra. Sve ovo može da se nadoknadi. Desiće se i njima neki neuspeh", rekao je Stojković.

Partizan je 70 minuta imao igrača više, ali je najpre uspeo da primi gol, a potom i tek u šestom minutu sudijske nadoknade da stigne do boda – posle asistencije upravo Stojkovića.

"Jeste, a mi smo imali i igrača više skoro 70 minuta. Šta da kažem? Trebalo je da pobedimo. Nismo... Desi se... Možda nas je i malo umor stigao, zbog dosta utakmica, međutim, nadam se da ćemo se u nedelju vratiti na pobednički kolosek", rekao je golman reprezentacije Srbije i nastavio:

"Nismo ovo hteli, ali na kraju smo uzeli bod. Desi se takva utakmica, u kojoj sve krene kako ne bi trebalo. Nismo dali gol na vreme, iako smo stvorili šanse, pa se na kraju desilo da smo ostali bez priželjkivana tri boda. Napredak je bio borben, naravno, nema šta da se kaže".

Ekipa Miroslava Đukića u narednoj rundi gostuje Radu u nedelju na Banjici, a četiri dana kasnije dočekuje kijevski Dinamo u Ligi Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu