Atletiko odbio Barsinih 220M€ za dva igrača

Iako je prelazni rok završen u španskim medijima je ova tema i dalje aktuelna.

Izvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

Barselonu je ovog leta napustio Nejmar i postao najplaćeniji fudbaler u istoriji (PSŽ 222 miliona evra), a 'Blaugrani' su brži bolje pokušali da nadomeste gubitak Brazilca.

Prvo su ishitreno kupili Paulinja, da bi posle nekoliko neuspešnih pokušaja uspeli da dovedu talentovanog Francuza Usmana Dembelea iz Dortmunda.

Uprkos pojačanjima, Katalonci su najviše zagrizli za Kutinja, koji je bio na pragu Kamp Noa, ali Liverpul nije želeo da pusti svog najboljeg igrča ni za koju cenu.

U današnjim medijima pojavila se vest da je Lionel Mesi tražio od kluba da dovedu Antoana Grizmana, napadača Atletiko Madrida.

Iako se tokom prelaznog roka pisalo kako Mančester Junajted pokušava da dovede Francuza, mediji u Španiji tvrde da je i Barselona ponudila 140 miliona evra za napadača 'Jorgovana'.

Međutim i ovaj transfer je propao. Atletiko je, kako se navodi, odbio ponudu zbog zabrane kupovanja igrača i zbog prelaska na novi stadion "Vanda Metropolitano".

Zbog toga je Dijego Simeone, trener Madriđana, prošlog leta, stavio otkupnu klauzulu od 200 miliona evra za svog glavnog napadača.

Takođe se navodi da je Mesi tražio da se dovede još jedan Atletikov igrač – Saul Niges, za kojeg je Barselona ponudila 80 miliona evra, ali je Dijego i to odbio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu