Kreće pobuna u Barseloni – Mesi okuplja "klan"

Od najdominantijeg tima u 21. veku do ekipe za koju se već sada zna da će završiti iza najvećeg rivala – tako izgleda trenutna situacija u Barseloni.

Izvor: B92 Španija
Podeli
Photo by Alex Caparros/Getty Images
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Navijači katalonskog giganta nezadovoljni su na koji način uprava na čelu sa predsednikom Đosepom Marijom Bartomeuom vodi klub, zbog čega je pokrenuta peticija za njegovu smenu.

Posle njih, nezadovoljno rukovođenjem su počeli da pokazuju igrači, a prema pisanjima lokalnih medija, predvodi ih najbolji fudbaler tima Lionel Mesi.

Mesi navodno sada ima svoj klan u svlačionici Barselone, sa samo jednim zajedničkim ciljem, a to je suprotstavljanje Bartomeuu i njegovim lošim odlukama. "Cadena Ser" je preneo informaciju da je Argentinac okupio glavne igrače, kako bi upravi stavili do znanja da nisu zadovoljni u kom pravcu ide klub.

Osvajač pet zlatnih lopti reagovao je na loš odnos prema Nejmaru koji je otišao u Pari Sen Žermen za rekordna 222 miliona evra, a sam Brazilac je istakao da nešto u vrhu ne valja.

"U Barseloni sam proveo četiri divne godine, to je moja kuća, ali sam tužan zbog nekih ljudi koji sede u foteljama. U Barseloni se nalaze direktori kojima tamo nije mesto", kazao je Nejmar.

Osim njega, na značaju je izgubio i Andres Inijesta, živa legenda 'Blaugrane', koji posle 20 godina u klubu razmišlja da promeni sredinu. Doveden je samo Paulinjo za suludih 40 miliona evra, na pragu kluba su Usmane Dembele i Žan Mišel Seri, dok se izgleda odustalo od Filipea Kutinja, koji je bio prva meta u ovom prelaznom roku.

Bartomeu očajnički želi da Mesi što pre potpiše novi ugovor kako bi "ugasio požar", on je tokom leta najavljen, ali momak iz Rosarija sada želi da sačeka do 31. avgusta, da bi video kako će se situacija odvijati.

"Mesiju je muka od svega, zato želi da sačeka sa potpisivanjem ugovora", piše "Cadena Ser".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu