VBA odbio Siti za Evans: Sada shvatate...

Vest Bromič Albion odbio je ponudu Mančester Sitija za kapitena Džonija Evansa, a menadžer Toni Pjulis rekao je da klub nije pod pritiskom da prodaje igrače.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Getty Images
Getty Images

Skaj je nedavno preneo da je WBA odbio ponudu od 18 miliona funti, a to je potvrdio i Pjulis.

"Oni su poslali ponudu koju smo odbili. Svaki igrač je na prodaju za pravu cenu. Potpuno je ludo reći da klub kao Vest Brom neće da proda igrača, ako mu ponude mnogo novca. Prvo, ne želimo da ga prodamo, a drugo – ne moramo da ga prodamo. Nismo u očajnoj situaciji da želimo novac. To bi trebalo da bude veoma, veoma dobra ponuda, a onda bismo morali da razgovaramo sa Džonom", rekao je Pulis i dodao da je klub i dalje otvoren za ponude za Evansa.

Za reprezentativca Severne Irske je već nekoliko nedelja zainteresovan menadžer Sitija Đozep Gvardiola, koji je samo na defanzivce u prethodne dve godine potrošio preko četvrt milijarde evra, pošto će njegov prvi izbor Virdžil van Dajk najverovatnije ostati u Sautemptonu.

Pjulis je rekao da je Evans srećan što ostaje u klubu, ali je naveo da bi defanzivac mogao da propusti subotnju utakmicu Premijer lige protiv Barnlija zbog problema sa tetivom.

"Džoni je dobro, shvata situaciju. Dok se obe strane ne dogovore, ništa se neće desiti. On je srećan ovde, upravo je postao kapiten kluba i želi da nastavi da igra fudbal. Nadali smo se da će biti spreman ovog vikenda, ali očigledno je da još ima problema".

Pjulis je rekao i da nagađanja o transferima odvlače paznju ekipi od naredne utakmice i pozvao je Premijer ligu da donese odluku o završetku prelaznog roka pre početka sezone.

"Jasno je da prelazni rok treba da se završi pre početka sezone. Tokom proteklih godina to je bolest koja je porasla, klubovi imaju dugotrajne pregovore do poslednjeg trenutka, što čini ljude nemirnim. Svaki klub", rekao je Pulis i dodao da je dobra stvar što ove godine ima nekoliko klubova iz samog vrha koji se trude da zadrže svoje najbolje igrače.

"Sada shvataju kroz šta prolaze klubovi iz sredine i sa dna tabele".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu