Imperator – razorna levica, AK-47 i tužna sudbina

Prečesto imamo potrebu da kritikujemo druge, stavljajući se u njihovu ulogu i govoreći kako bismo mi “to nešto“ drugačije uradili.

Izvor: B92
Podeli
Instagram@adrianoimperador
Instagram@adrianoimperador

Najčešće su to nama bliski ljudi, da li oni s kojima smo rodbinski povezani ili prijatelji, a odmah iza na toj listi slede slavne ličnosti – u slučaju Vas i nas – uglavnom sportisti.

Većina tih teorija, nešto čime, kao nacija, volimo da se bavimo u slobodno vreme, počinje čuvenim – “Kad bi' ja imao TE pare...“.

Potpuno logično, pretpostavljajući da je apsolutno sve rešivo novčanim putem, valjda verujući da postoje ’neki’ ljudi koji za adekvatnu nadoknadu rešavaju sve one situacije u životu – situacije u kojima prestaje da bude važno i kako se zovete i prezivate, a ne čime se bavite ili koliko novca imate.

@Twitter
@Twitter

Na te neizbežne životne faktore svako od nas reaguje drugačije, noseći se sa njima na svoj način. Oni niti su laki, niti ih ima previše, pa shodno tome ni ne bi trebalo uopšte ulaziti u njih, a posebno iznositi svoj, najređe, suprotan stav.

Iako i sve to nikako ne sme biti dugoročni ’izgovor za sve’, upravo je tragedija obeležila život i karijeru jednog od najboljih i najdominantnijih napadača sveta u poslednjih nekoliko decenija. Igrača koji je po talentu i mogućnostima bio projektovan u ’nadograđenu’ verziju svog zemljaka, jednog od najboljih u istoriji, Luisa Nazarija Ronalda da Lime.

Centarfora konstitucije titana i iste takve snage, ’levaka’ strahovitog udarca i dobre duše, ali i specifičnog odnosa prema lopti. Kao uostalom i svi koji dolaze sa podneblja gde ste od malih nogu naučeni da se isključivo ’Igra lepo’ (Joga Bonito) – Adrijano Leite Ribeiro.

Kompetan tekst našeg Nemanje Đorđevića možete pročitati u rubrici TEME.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu