'Orlići' oslabljeni protiv Španije

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Nenad Lalatović neće moći da računa nekoliko prvotimaca u meču protiv Španije.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto/FSS
Foto/FSS

Veoma zahtevan sistem takmičenja na Prvenstvu Evrope u Poljskoj, odnosno splet nesrećnih okolnosti kada su u pitanju povrede naših igrača, uticali su na činjenicu da selektor Nenad Lalatović u predstojećem meču sa Španijom neće moći da računa na nekoliko standardnih igrača.

Aleksandar Čavrić je zbog povrede „risa“ (krampon bukvalno probio kopačku i napravi rupu u nozi našeg napadača) prvi morao na dvonedeljnu pauzu, a posle prvog oštrog starta na Milanu Gajiću u meču sa Makedoncima, naš reprezentativac je po dolasku u hotel zadužio štake.I njemu sleduje pauza od 15 – tak dana.

Neizvestan za duel sa „furijom“ je i Vukašin Jovanović, kome je lekarska služba reprezentacije odmah po završetku meča zavila butinu,a dan posle pouzdani defanzivac vidno hramlje i veliko je pitanje da li će biti spreman do 23. juna i okršaja sa Španijom.

I kada se zna da zbog parnih kartona selektor ne može da računa na Marka Grujića, odnosno „pocrvenelog“ Radovana Pankova, jasno je da će startna postava Srbije pretrpeti ozbiljne promene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu