Zvezda: Sezonske samo za aktivne članove kluba

Crvena zvezda malo je zbunila javnost obaveštenjem o prodaji sezonskih karata, pošto je objavila da mogu da ih kupe samo aktivni članovi kluba.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

Cene sezonskih karata za sezonu 2017/18:
sever – 3.500 rsd
istok – 5.500 rsd
zapad – 6.500 rsd
VIP – 60.000 rsd;

Zvezda je na svom sajtu navela da “zbog implementacije novih softverskih sistema koji će omogućiti kupovinu sezonskih i dnevnih ulaznica sa većim brojem mogućnosti, od srede kreće u prodaju vaučera za sezonske ulaznice koji će svi zainteresovani moći da kupe u servisu za članstvo, a potom ih od ponedeljka zamene za sezonske ulaznice”.

Servis za članstvo će u sredu, četvrtak i petak (21-23. jun) raditi od 11 do 18 časova, i tom prilikom biće moguće kupiti vaučere za odgovarajuću tribinu.

Od ponedeljka, vaučere će biti moguće zameniti za sezonske karte koje će i zvanično tog dana biti puštene u prodaju. Ova zamena je obavezna, jer isključivo sa sezonskom ulaznicom biće moguć ulazak na stadion ‘Rajko Mitić’.

“Sezonske karte za sezonu 2017/18 važiće za sve prvenstvene utakmice koje Crvena zvezda igra na svom stadionu, kao i za utakmice evropskih kvalifikacija. Sezonske karte mogu kupiti samo aktivni članovi FK Crvena zvezda”, stoji u saopštenju na sajtu.

Porodične sezonske karte za istočnu i zapadnu tribinu koštaju 500 rsd više ukoliko su +1, 1000 rsd ukoliko su +2 i 1500 rsd ukoliko su +3.

Svi prošlogodišnji vlasnici godišnjih karata mogu da ostvare popust od 500 rsd na punu cenu sezonske karte. Takođe, svi navijači koji donesu vaučere koje su dobijali na poslednje tri prvenstvene utakmice prethodne sezone, ostvaruju dodatnih 10, 20 ili 30% popusta na punu cenu, ili na cenu umanjenu za 500 dinara ukoliko su i prethodne sezone imali sezonsku kartu. Ovi vaučeri ne važe jedino za porodične sezonske karte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu