"Zvezda oštećena za penal, ali ga dala iz kornera"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić govorio je na televiiji Pink o Crvenoj zvezdi i Partizanu, pričama o nameštanju u fudbalu, ali i spornim situcijama.

Izvor: B92
Podeli
TANJUG/ RADE PRELIC
TANJUG/ RADE PRELIC

"To što je Partizan osvojio duplu krunu pokazuje koliko se Srbija promenila i postala normalnija zemlja. Ja sam zvezdaš, naravno, ja to ne krijem i mislim da je to normalno. Najmanje podnosim one koji kažu – 'Ja se u to ne mešam', a onda urade sve da omoguće pomoć onom drugom... Meni je bilo krivo, pošto sam mnogo pomogao i Zvezdi i Partizanu, kada ćute o pomoći i kada se prave kako su oni ne znam koliko zaslužni, a imaju tobož državu protiv sebe. I, Partizan je sve vreme vodio kampanju kako je sve namešteno, da bi od trenutka kada su oni osvojili titulu više ništa nije bilo namešteno. Zvezda je ćutala, a onda sve namešteno od kada je izgubila", rekao je Vučić.

Crno-beli su u subotu osvojili duplu krunu, pošto su crveno-bele savladali u finalu Kupa, a novoizabrani predsednik smatra da je Zvezda oštećena za penal.

"Dakle, kako da vam kažem, da je Zvezda oštećena za penal, jeste – oštećena je za penal. Ali je, takođe, tačno da je dala gol iz kornera, što bi se reklo, iako je to bila nešto manje važna utakmica. Opet, to su greške koje se dešavaju... Šta da radim ja po tom pitanju kao premijer ili predsednik? Ne mogu ništa (smeh). Još jedna stvar, ja sam uvek govorio da navijam za Zvezdu i smatram da je najlicemernije da glumim da ne navijam ni za koga", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu