Vazura: Zvezda pokazala pravo lice

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura smatra da su se čelnici Crvene zvezde osramotili ponašanjem posle finala Kupa Srbije.

Izvor: B92, Sportski žurnal
Podeli
Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

* Terzić: Oteta dupla kruna, od ponedeljka rušimo Kokezu

Trener Boško Đurovski i igrači se nisu pojavili na zajedničkoj pres konferenciji na stadionu u Humskoj, jer je direktor Zvezdan Terzić odmah posle utakmice sazvao hitnu konferenciju na "Rajku Mitiću", gde je optužio predsednika FSS Slavišu Kokezu da je pomogao da se njegovom timu "ukrade dupla kruna".

"Nažalost, to je njihova sramota. Pokazali su svoje pravo lice. Partizan je na terenu pokazao da je najbolji u Srbiji. Nismo imali nikakav kontakt, ne znam zašto nisu došli. Meč je organizovao FS Srbije, a ne Partizan. Oni se nisu pojavili. To ide njima na čast, njihova je sramota. Da se finale igralo na "Marakani", uprava Partizana bi sigurno došla. Time se pruža i podrška igračima, oni očigledno nisu tako razmišljali", rekao je Miloš Vazura za "Sportski žurnal".

Partizan je duplu krunu osvojio serijom od 37 utakmica bez poraza, uključujući sva četiri "večita" derbija u kojima su crno-beli tri puta bili bolji od Zvezde.

"Dokazali smo svima koji su sumnjali posle mnogih problema da možemo do duple krune, šeste u istoriji kluba. Ponosan sam na sve saradnike. Hvala navijačima na podršsci. Bilo je mnogo više pristalica Partizana - nijedan incident, što je najbitnije. Sledi slavlje, a za dva dana počinjemo da radimo prelazni rok", zaključio je Vazura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu