Petković: Da završimo sezonu s jednim trofejom

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je da se nada da će njegova ekipa sezonu završiti sa osvojenim trofejom u Kupu Srbije.

SMIzvor: B92, Beta
Podeli
Starsport
Starsport

"Teška sezona je iza nas, ne bih se mnogo osvrtao na to šta je bilo i kako je bilo, drugi će pričati o tome. Što se nas tiče, imamo malo vremena da se spremimo za finale Kupa. Nadam se da ćemo spremno dočekati to finale, pružiti svoj maksimum i uspeti da završimo sezonu sa jednim trofejom", rekao je Petković za sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde i Partizana sutra od 18.00 igraju finale Kupa Srbije na stadionu u Humskoj.

Po rečima Petkovića, trofej je uvek trofej i Crvena zvezda mora imati ambiciju da ga osvoji.

"Crvena zvezda uvek mora da ide na trofej. I da smo osvojili trofej u ligi, želeli bismo da osvojimo još jedan. Dosta stvari je na njihovoj strani, pre svega to što ulaze rasterećeniji u to finale, ali nadam se da ćemo se dobro spremiti i ući na pravi način u utakmicu", rekao je on.

Petković je naveo da bi za njegovu ekipu bilo bolje da se finale igra na stadionu "Rajko Mitić".

"Ali, nema biranja, tako je kako je. Mislim da to što su završili na prvom mestu ništa ne znači, to su pokazali i neki prethodni derbiji. Ulazili smo u derbije i kada smo imali pozitivniji skor pa nismo izlazili kao pobednici. Derbi uvek nosi odredjenu težinu, tako će biti i sada. Kolektivno moramo dobro da odigramo", rekao je Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu