Luis Enrike: Možda se i vratim u Barsu

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je uoči poslednje utakmice u tom klubu da bi mogao da se vrati na Kamp Nou za nekoliko godina.

MLJIzvor: B92 Španija
Podeli
Getty images
Getty images

Enrike ističe da je još mlad i da nikad ne treba reći 'nikad'.

Uspešan boravak na klupi katalonskog giganta pokvario je utisak iz ove sezone u kojoj je Barsa ostala bez titule nacionalnog prvaka dok je u Ligi šampiona ispala od Juventusa u četvrtfinalu.

"Ako sam nešto naučio u životu, to je da nikada ne kažem nikad. Ovo je moja kuća, ovo je klub koji je imao poverenja u mene kao igrača i kao trenera, zbog čega se ne bih vratio? Mlad sam, fin, dobar, imam sve", rekao je kroz šalu Enrike.

Barselona će u subotu od 21 i 30 igrati protiv Alavesa u finalu Kupa kralja, a na tom meču Enrike će poslednji put predvoditi ekipu.

"Ko zna, možda za neko vreme, kada se ukaže prilika za nekoliko godina, možda ću da se vratim", dodao je on.

On je u martu saopštio da neće produžiti ugovor sa Barselonom, posle tri godine na Kamp Nou. Za tri sezone je osvojio devet od mogućih 13 titula. Enrike je tokom mandata u Barseloni ponekad imao zategnuti odnos sa španskim medijima, a danas se našalio sa novinarima.

"Možda ću se vratiti 10. jula, na početku priprema, da vas iznenadim, a neki od vas će dobiti infarkt", rekao je Enrike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu