Đurovski: Zna se kako je Partizan došao do titule

Trener Crvena zvezda Boško Đurovski izjavio je da je Partizanu čestitao "iz kurtoazije" i da "svi znaju" kako su crno-beli došli do titule

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

"Čestitao sam im iz kurtoazije i formalnosti, ali svi znaju kako su oni došli do titule", preneo je klupski sajt reči Đurovskog.

Partizan je u nedelju osvojio titulu šampiona Srbije, pošto je sezonu završio sa tri boda više od Crvene zvezde.

Đurovski je posle poslednje utakmice čestitao "večitom" rivalu, uz reči da je Partizan "izgleda zasluženo pobedio" Mladost u poslednjem kolu.

S druge strane, Crvena zvezda ironično je čestitala titulu šampiona Fudbalskom savezu Srbije, kritikujući rukovodstvo srpske kuće fudbala, "ponavljajući da im je pehar otet"

On je naveo da je zadovoljan kako ekipa napreduje i kako je igrala u poslednjim utakmicama, a posebno je istakao poslednje tri u kojoj je Zvezda dala 11, a primila jedan gol.

"Pritom je velika većina tih golova postignuta posle uigranih akcija. Imamo raznovrsnost u igri. Recimo, golove protiv Javora smo postizali posle prekida koji su usledili posle dobrih akcija. Možemo i na taj način da dodjemo u situaciju da postignemo te golove. Ipak, protiv Radničkog se videlo da igramo dobro, da je tečna igra i svaki gol je pao posle lepe akcije", rekao je
Đurovski.

Zvezda će u subotu igrati finale Kupa Srbije protiv Partizana na stadionu u Humskoj 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.