PL: B92 za polufinale protiv JTI

Odličan vikend za ekipu Polimarka koja je u dva dana odigrala dva meča i ostvarila isto toliko pobeda i to vrlo ubedljivim rezultatom.

Izvor: B92
Podeli

Samim tim ova sjajna ekipa došla je i do titule u ligaškom delu takmičenja.

Oni su prvo u subotu bili bolji od Aerodroma N.T. rezultatom 7:0, a zatim u nedelju slavili protiv Planet Win 365 sa čak 10:4.

U devetom kolu pobede su ostvarili i Cvetex, koji je bio bolji od JTI 3:2, Aerodrom Nikola Tesla je savladao B92 sa 5:2, dok je Chemical Agrosava u finišu stigao do sva tri boda protiv GZZ i tako ih prestigao na tabeli, pa će u četvrtfinale kao sedmoplasirani tim igrati upravo sa Aerodrom N.T.

Polimark se u četvrtfinalu sastaje sa GZZ, dok je NIS koji je bio slobodan u devetom kolu i mirno čekao svog protivnika, a to će biti ekipa Cvetex.

Poslednji četvrtfinalni par čine ekipe JTI i B92.

Najbolji strelac lige je igrač GZZ Zoran Panić sa 19 golova, a njegov saigrač Željko Radojičić je najbolji asistent sa 12 assistencija.

Fair-play ekipa 21. izdanja lige je Planet Win 365, koja se naknadno priključila takmičenju, a nije zaradila nijedan karton tokom sezone.

Obe Intesine ekipe ostvarile su pobede u desetom kolu, Leasing je pobedio Generali osiguranje i zadržao šanse da se eventualnom pobedom u poslednjem kolu protiv Halkbanke plasira među osam najboljih.

S druge strane, tim bankara savladao je Procredit i to posle preokreta identičnim rezultatom 2:1.

Banca Intesi je sada dovoljna samo jedna pobeda iz preostala dva meča, a šansu za overu titule u ligaškom delu imaće već u utorak od 21 čas, kada se u zaostaloj utakmici sastaju sa Credit Agricole bankom.

Derbi meč kola odigrali su Raiffeisen i Komercijalna banka u možda najkvalitetnijoj utakmici u sezoni, a pobednika nije bilo posle remija 3:3.

Credit Agricole takođe drži korak za play-of posle pobede nad Addiko bankom od 3:2, dok je Unicredit obezbedio mesto u četvrtfinalu pobedom protiv Halkbanke od 2:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu