Najtalentovaniji srpski tinejdžer u Partizanu

Armin Đerlek, jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera, potpisao je profesionalni ugovor sa Partizanom.

Izvor: B92
Podeli
StarSport
StarSport

Šesnaestogodišnji vezista dobio je raskid ugovora s OFK Beogradom, koji je tužio Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije zbog neisplaćenih zarada, pa u Humsku stiže kao slobodan igrač.

Đerlek je rođen u Novom Pazaru 15. jula 2000. godine, kapiten je kadetske reprezentacije Srbije, a nalazio se na listi želja večitog rivala crno-belih Crvene zvezde i Voždovca, kao i nekoliko inostranih klubova.

Mlađanog ofanzivnog vezistu zastupa agencija LIAN Sports, čiji je vlasnik Falji Ramadani, a u kojoj radi bivši golman Partizana Nikola Damjanac.

Armin važi za jednu od najvećih nada domaćeg fudbala u novijoj istoriji, može da pokirava nekoliko pozicija u vezi, ali se najbolje snalazi na mesto klasične desetke.

Krase ga sjajna tehnika, odličan šut i dribling, a veoma dobro izvodi i prekide – pre svega direktne slobodne udarce, dok se ne libi i da sam završava akcije.

Đerlek će potpisati petogodišnji ugovor sa vicešampionom Srbije i nastupaće za omladince Partizana, ali nije nemoguće da već na jesen bude priključen prvom timu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu