Trener Vojvodine: Da imam pravo i ja bih igrao

Novi trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak rekao je da veruje u dobar rezultat na meču protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije.

ĐNIzvor: B92, Beta
Podeli
fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Batak je istakao da je igračima njegovog tima veoma potrebna podrška.

U prvom meču polufinala Kupa Srbije fudbaleri Vojvodine dočekuju ekipu Partizana na ‘Karađorđu’.

Pre tri dana, ta dva rivala sastala su se i u Superligi Srbije u Beogradu, kada su domaćini bili bolji i slavili sa 1:0.

"Od kako sam se vratio sa Tajlanda pre šest meseci pratio sam utakmice Vojvodine. Naravno, u radu sa igračima se sve vidi iz potpuno druge perspektive u odnosu na posmatranje utakmice sa tribina. Juče smo imali prvi trening i razgovarao sam sa skoro svim igračima, i pojedinačno i kolektivno. Jako mi je bitno da razmišljaju pozitivno i veruju u uspeh. Za ovo kratko vreme, ne možemo da uvedemo bilo kakve novine ili taktičke zamisli. Potrebna nam je podrška, a igrači imaju kvalitet i treba da im vratimo veru u to. Ako se budemo pridržavali onoga što se dogovorimo u svlačionici, mislim da možemo da odigramo dobar meč i izborimo povoljan rezultat pred revanš u Beogradu", dodao je on.

Na pitanje novinara šta bi za Vojvodinu predstavljao povoljan rezultat, imao je spreman odgovor.

"Povoljan rezultat je svaki u kojem nećemo primiti gol, a mi ćemo ga dati", rekao je Batak.

Predstavnike medija interesovalo je i kako je protekao njegov razgovor sa Dejanom Melegom, s obzirom na njegove nešto slabije partije ove polusezone u odnosu na prethodnu.

"Razgovor sa svakim je protekao pozitivno i oni će to i pokazati sutra", rekao je Batak i dodao da će verovatno biti promena u timu u odnosu na minuli meč protiv Partizana u Beogradu.

Naveo je da ga ne brine to što je Vojvodina protiv istog rivala doživela poraz pre svega tri dana.

"Isto tako, u utakmici koju sam gledao prošle godine, Vojvodina je ovde igrala egal meč sa Partizanom, čak bila i bolja, a rezultat je bio 0:0. Optimizam zasnivam na tome što se sve ovo desilo tako brzo. I dalje sam uzbuđen i da imam pravo, sutra bih i ja sigurno mogao da odigram 45 minuta potpuno spremno", rekao je Batak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu