Nikolića zanima pobeda,a ne snimci,uvrede i Terzić

Marko Nikolić, trener fudbalera Partizana, tvrdi da prva polufinalna utakmica Kupa Srbije protiv novosadske Vojvodine neće rešiti pitanje finaliste.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Polufinale Kupa (sreda)

NOVI SAD: Vojvodina – Partizan 19

(sudi Danilo Grujić)

BEOGRAD: Čukarički – Crvena zvezda 16.30

(Milorad Mažić)

"Ne očekujem rezultat koji će jednoj ekipi obezbediti plasman u finale. Partizan uvek ide na pobedu, ali kup je specifično takmičenje i gol u gostima ima dodatnu težinu. Može da vredi i duplo, što bi nam pred revanš donelo dobre mogućnosti. Kao trener Partizana nikada ne razmišljam o nerešenom rezultatu".

Crno-beli su u subotu u prvenstvu pobedili Vojvodinu sa 1-0.

"Partizan ima kvalitet i to je demonstrirao u ovoj seriji od 29 utakmica bez poraza, u kojoj je 26 pobeda. U toj seriji bila su i tri derbija, utakmice sa Vojvodinom i ostalim kvalitetnim ekipama. Ima još sedam, odnosno potencijalnih osam utakmica do kraja sezone, a moji igrači vrlo dobro znaju šta je naš put, kako smo došli do ove serije i šta ih očekuje. Njihova glad za pobedama sada mora biti i veća.

Batak mi je poznat kao igrač

Vojvodinu će u sutrašnjoj utakmici predvoditi novi trener Radoslav Batak. Nikolić je rekao da njega ne poznaje kao trenera već kao igrača.

"Znam da je profesionalnu licencu dobio u Crnoj Gori. Ovo je za njega velika šansa jer je velika stvar biti trener Vojvodine. Želim mu sreću, ali posle utakmice protiv nas", rekao je Nikolić.

Deo uprave Vojvodine je u drugom poluvremenu utakmice u subotu napustio stadion Partizana zbog uvredljivog skandiranja navijača crno-belih. Upitan da li tenzije utiču na igrače Nikolić je odgovorio odrično.

"Te tenzije nemaju veze sa nama. Koncentracija tima mora da bude na onome gde možemo da utičemo. Mi svoju istinu tražimo na terenu”.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u ponedeljak je rekao da se Partizan sva tri puta provukao u večitim derbijima, iako su crno-beli dva puta pobedili a jednom odigrali nerešeno sa Zvezdom.

"Nemam vremena da pratim svaku vest koja izađe u medijima. Koncentrisan sam na igru, oporavak igrača i na stvari koje su za mene najvažnije. Drugim stvarima se ne bavim. Ja sam čovek sporta a i dobro je što postoji kritika u javnosti za sve što se dešava u sportu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu