Džeko izvređao Spaletija zbog izmene

Roma je u poslednjoj utakmici 33. kola italijanske Serije A pobedila Peskaru u gostima (4:1), ali trijumf je ostao u senci verbalnog sukoba napadača i trenera.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Lučano Spaleti, trener ekipe iz Rima, u 71. minutu utakmice odlučio je da iz igre izvede Edina Džeka, što se inače prilično smirenom “Bosanskom dijamantu” nije svidelo pa je burno reagovao i uz psovke napustio teren.

Reprezentativac BiH (25 golova ove sezone), koji se inače bori sa Belotijem iz Torina (25), Ikardijem iz Intera (24) i Iguainom iz Juventusa (23) za titulu najboljeg strelca Serije A, bio je iznenađen Spaletijevom odlukom, pa je treneru uz odmahivanje rukom na maternjem jeziku odbrusio: “Idi pre u pi... mat...nu. Je.i se, jesi li ti normalan?!”. Zatim mu je dobacio nešto i na italijanskom, a Spaleti je kraj aut linije insistirao da mu ponovi reči jer ga nije razumeo.

Džeko je sa terena produžio pravo u svlačionicu, a ne na klupu za rezervne igrače, tako da logično nije ni došao u situaciju da se pozdravi ili odbije pozdrav sa Spaletijem.

“Nije došao na klupu? Još bolje što nije, jer me je strah, ipak je Džeko veliki momak”, ironičan je bio Spaleti posle incidenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu