Vučelić: Terziću, gde si se prepoznao?

Prvi čovek Partizana Milorad Vučelić odgovorio je sportskom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću ističući da nije spominjao Crvenu zvezdu.

Izvor: B92
Podeli
StarSport
StarSport

Vuković: Partizan svoju sramotu krije iza snimka

Partizan objavio snimak Voše: "Pustićemo Zvezdu"

Iliev o Vojvodini: Pretili da će pustiti Zvezdu!

"Pola Mađar, pola ustaša – skandal i šovinizam"

Superliga: Nema zahteva Vojvodine za odlaganje

Terzić: Partizan nema pravo da priča o poštenju

Terzić o Evropi, milionima, 'deci', sreći, Vučiću

Nova bura u srpskom fudbalu traje od prošlog vikenda i okršaja Partizana i Vojvodine, odnosno Napretka i Zvezde u Kruševcu, a opširnije o svemu čitajte u našoj temi – Šta ćete nam saopštiti ako neko pogine?

"Niko od nas nije spomenuo Zvezdu i stvarno ne znam kako su se prepoznali. Ta rečenica o puštanju Zvezde nije stigla iz Partizana, niti je bilo nekakvih optužbi, to je nešto što je pred mnogo svedoka u loži našeg stadiona rekao čovek iz Vojvodine. Priča o puštanju je stigla od Novosađana, a zašto to govore, da li iz ljubavi ili iz nekog drugog razloga uopšte nije važno. Stvarno ne znam kako se on prepoznao u nekoj mojoj izjavi kad Zvezdu nisam pomenuo, verovatno je u pitanju nemirna savest", rekao je Vučelić za Večernje Novosti.

Priča o tome da se u Zvezdi 'dobro sećaju' Partizanovih šest titula u periodu od 2008. do 2014. godine nije naišla na značajniju reakciju Vučelića.

"Neću da trošim reči na takve priče jer je gospodin Terzić pokazao svojim izjavama da se ni nekih svežijih događaja ne seća najbolje. Vidim da pominje sudijske greške, a ništa od toga nije pomenuto neposredno posle utakmice. Moram da kažem da su svi Zvezdaši sa kojima sam od tada bio u kontaktu čestitali i rekli da je pobeda Partizana bila čista kao suza"..

Sportski direktor crveno-belih smatra i da bi u poslednjem derbiju, u kom je Partizan slavio 3:1, sve bilo drugačije da je Leonardo dobio crveni karton zbog udaranja Abrahama Frimponga.

"Ako bi mogao Terzić da se vrati samo malo unazad shvatio bi šta se dešavalo u derbiju pre tog koji spominje. Značajne reakcije iz našeg kluba nije bilo osim što smo konstatovali materijalnu povredu pravila, a to su svi videli. A posle derbija u kojem je Zvezda onako ubedljivo poražena bespredmetno je pričati o uticaju sudija na rezultat", smatra prvi čovek kluba iz Humske i dodaje:

"Ponoviću da ni u jednoj izjavi nisam pominjao Zvezdu, niti sam bilo šta govorio o nameštanju. To što je moj subjektivni osećaj da Zvezda neće izgubiti nijedan bod do kraja sezone je potpuno druga priča. To što se Terzić prepoznao u nekom drugom kontekstu govori o njemu, ja se u takvim izjavama ne bih prepoznao", zaključio je Vučelić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu