Partizanu sudi Mažić, Zvezdi kontroverzni Nikolić

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić deliće pravdu na derbiju drugog kola plej-ofa između Partizana i Vojvodine.

PTIzvor: B92
Podeli
StarSport
StarSport

Posle trijumfa u večitom derbiju, Partizan na šest rundi do kraja ima isti broj bodova na čelu tabele kao i Crvena zvezda.

Mažić će tako suditi dve utakmice u kratkom vremenskom periodu, pošto će od 21.05 deliti pravdu u visoko rizičnoj utakmici između Bešiktaša i Liona u Istanbulu.

Dva dana kasnije, u subotu od 17 časova, Mažić je izabran da sudi i derbi Superlige, a pomagaće mu, kao i uvek, Milovan Ristić, Dalibor Đurđević i Dejan Santrač.

Kada je reč o večitom rivalu, Crvenoj zvezdi, koja igra dva sata kasnije u Kruševcu protiv Napretka, sudiće Bojan Nikolić, uz pomoć Marka Dimitrijevića, Marjana Jankovića i Aleksandra Živkovića.

Nikolića tokom karijere “ne bije“ dobar glas, pošto je u više navrata donosio sumnjive odluke. Podsećamo na utakmicu između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde, koja je završena 1:1, kada je Nikolić doneo niz odluka u korist crveno-belih iz Beograda.

Tada je isključio Lazara Ristića, dodelivši mu dva žuta kartona. Prvi zato što je provocirao navijače posle proslavljanja gola, iako je samo stavio palac u usta, a drugi zbog rasprave sa pomoćnim trenerom Zvezde Srđanom Maksimovićem.

Pritom, priznao je izjednačujući gol gostima iz ofsajda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu