Zvezdaši nezadovoljni što Leonardo nije isključen

Derbi je završen, Partizan je zasluženo pobedio 3:1, treneri se nisu žalili na suđenje, ali je bilo jedan sporan momenat.

Izvor: B92
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Dogodio u 50. minutu, neposredno nakon izjednačenja Zvezde na 1:1, kada su u duelu bili Leonardo da Silva i Abraham Frimpong.

Partizanov Brazilac je u jednom naletu na sredini terena udario rukom u lice štopera Zvezde, ali je prošao bez kartona.

Leonardo je kažnjen javnom opomenom svega minut ranije, kada je bukvalno "kuvalo" na terenu posle žestokog duela Gelora Kange i Evertona Luiza, pa je ovim potezom možda zaslužio i isključenje, što naglašava zvezdaška javnost.

"Nemam nikakvih primedbi na suđenje, nema potrebe da tu tražim opravdanja", rekao je se druge strane trener Zvezde Miodrag Božović, dan posle 154. derbija.

Kasnije se ispostavilo da je Kanga provocirao klupu Partizana nakon gola za izjednačenje, što se nije svidelo drugom Partizanovom Brazilcu. Oni su sukob nastavili i u svlačionici, gde je morala da reaguje i policija.

Sudija Grujić je posle nekoliko burnih minuta uspeo da obuzda strasti i meč je nastavljen bez ijednog novog incidenta, a u nastavku je Partizan sa dva gola, jednim Leonarda, stigao do velike pobede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu