Luis Enrike: Ostanite i posle 80. minuta

Trener Barselone Luis Enrike malo je iznenadio na konferenciji pred revanš četvrtfinala Lige šampiona sa Juventusom, kada je samouvereno govorio o ovom meču.

Izvor: B92 Španija
Podeli

Španski tim mora da nadoknadi tri gola zaostatka sa gostovanja u Torinu, ali trener Barselone ne smatra da je to veliki problem.

"Daćemo sve od sebe do kraja, imali smo tu noć protiv PSŽ-a i sada imamo priliku da još jednom doživimo istorijsku noć. Nemamo šta da izgubimo, jedina opcija je da napadamo, napadamo i nastavimo da napadamo", rekao je Enrike.

Španac veruje u svoj tim i u prednost stadiona i navijača, koji su već pokazali da umeju da budu prevaga na strani Katalonaca.

"Ako mi postignemo prvi gol, Kamp Nou će drugi a treći će onda doći sam. Već smo videli Barsu kako postiže tri gola za pet minuta, tako da je sve moguće. Molim navijače da ne napuštaju stadion posle 80. minuta", samouvereno je komentarisao Enrike.

Uzrok ovakvog samopouzdanja i pored velikog zaostatka svakako je pobeda nad Pari Sen Žermenom, kada su posle debakla od 0:4 u Parizu deklasirali Francuze 6:1 na svom terenu.

"Ovog puta moramo da postignemo manje golova nego tada s obzirom na rezultat, ali pošto Juventus takođe može da postigne gol naš cilj je pet pogodaka", bile su reči Španca.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegov tim želi da postigne dva gola na Kamp Nou, i time reše pitanje pobednika u ovom dvomeču.

"Ako on tako kaže onda ja moram da promenim svoje proračune, sada je naš cilj šest pogodaka", šaljivo je zaključio trener Barselone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu