Borac konačno pobedio, prepustio "fenjer" Pazaru

Odigrane su prve tri utakmice plej-auta Superlige u kojima su pobede ostvarili Borac, Bačka i Spartak, dok su u plej-ofu Voždovac i Javor remizirali.

Izvor: B92
Podeli

Borac iz Čačka je napravio iznenađenje, ako se u obzir uzme da su imali osam uzastopnih poraza u ligi pre ovog meča, u kome su savladali Rad u gostima rezultatom 2:1.

Milošev je samo uspeo da ublaži poraz. U finišu meča gosti su dobili crveni karton, ali to nije pomoglo „Građevinarima“ da se spasu poraza.

Plej-aut, 1. kolo:
Spartak – Metalac 3:1
Rad – Borac 1:2
Bačka – Novi Pazar 4:0
Čukarički – Radnik

Tabela:
1. Spartak 22
2. Čukarički 20
3. Rad 18
4. Bačka 17
5. Metalac 14
6. Radnik 13
7. Borac 12
8. N. Pazar 10

Bačka je ubedljivo na svom terenu savladala Novopazarce, koji su već u 5. minutu ostali sa igračem manje. Ovako oslabljen gostujući tim nije mogao da se suprostavi domaćinu, pa su sa dva gola Čekovića, po jednim Lukovića i Bajića poslali tim Novog Pazara na poslednje mesto na tabeli.

Lider plej-aut dela Superlige Spartak iz Subotice takođe je bio siguran na svom terenu, savladavši Metalac sa 3:1. Gosti su poveli golom Rovčanina već u sedmom minutu.

Od tog trenutka domaćin je zaigrao daleko bolje, pa su pogotcima Stojkovića u 37., Mudrinskog u 51, i Ivanovića u 72. minutu slomili goste iz Gornjeg Milanovca.

Kolo u plej-autu zatvaraju duelom koji je počeo 19.00 ekipe Čukaričkog i Radnika.

U prvom meču plej-ofa Superlige, u duelu dve poslednjeplasirane ekipe, igrači Voždovca i Javora remizirali su 1:1. Gosti su poveli pogotkom Tripkovića u 22. minutu,ali je već posle devet minuta Voždovac došao do izjednačenja preko Markovića.

Do kraja meča rezultat se nije menjao, tako da je tim iz Ivanjice odneo bod sa „Krova“.

Od 19.00 počeli su mečevi Mladost-Radnički Niš kao i Vojvodina-Napredak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu