Zvezda posetila izbodene Ruse, jedan pušten kući

Lakše povređeni Maksim Butrin je posle posete napustio Urgentni centar u Beogradu, dok se stanje drugog povređenog konstantno nadgleda.

S.R.Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Predsednik Mijailović i direktor Terzić (Foto: FK Crvena zvezda)
Predsednik Mijailović i direktor Terzić (Foto: FK Crvena zvezda)

Odličan ambijent sa prijateljske utakmice između Crvene zvezde i Spartaka, kao i lepu sliku koja je u subotu poslata iz Beograda u svet, donekle je pokvario incident koji se dogodio u centru Beograda.

Nakon utakmice u centru grada su dvojica navijača Spartaka iz Moskve izbodena noževima, i nakon zadobijenih povreda zbrinuti su u Urgentnom centru.

Maksima Butrina i Pavela Bodrova danas je posetila delegacija FK Crvena zvezda, koju su činili predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i predsednik Nadzornog odbora Dragan Milošević. Zvezdinoj delegaciji tada su saopštene ohrabrujuće vesti: lakše povređeni navijač će posle posete biti pušten iz Urgentnog centra. Stanje teže povređenog navijača se i dalje konstantno nadgleda.

Zvezdini zvaničnici su razgovarali sa povređenim navijačima i tom prilikom izrazili žaljenje zbog incidenta. Rusima su uručeni i pokloni od strane kluba, kao znak podrške i pre svega zahvalnosti jer su došli u Beograd kako bi prisustvovali utakmici bratskih klubova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu