Prva pobeda OFK Beograda posle 6 meseci!

Fudbaleri OFK Beograda su u 19. kolu Prve lige Srbije savladali Sinđelić minimalnim rezultatom što je bio njihov prvi trijumf posle 13 utakmica.

ĐNIzvor: B92, sem
Podeli
Foto: OFK Beograd
Foto: OFK Beograd

Strelac pobedničkog gola bio je Miljan Mrdaković, koji se se u OFK Beograd vratio ove zime.

"Nadam se da će ova pobeda da nam bude veliki podstrek i motivacija da nastavimo da podižemo nivo forme, što će kao posledicu da donese i bolje rezultate. Verujem da uz trud i zalaganje možemo da uđemo u formu koja će da nam obezbedi opstanak", rekao je Mrdaković.

OFK Beograd je na svoju tek drugu pobedu u ovom takmičenju čekao još od septembra prošle godine. 34-godišnji centafor kaže da je srećan zbog pobede i da je optimista po pitanju budućnosti OFK Beograda.

"Pre svega sam osetio veliko olakšanje, kako zbog kluba pre svega, tako i zbog sebe. Znate da je OFK Beograd u izuzetno teško situaciji i da se na pobedu čekalo šest meseci i srećan sam što sam pomogao da se ta loša serija prekine. Ja sam se i vratio na Karaburmu jer verujem u projekat koji ovde postoji. Imamo dobru kombinaciju mladosti i iskustva i kockice počinju polako da se slažu", smatra Mrdaković.

U narednom kolu OFK Beograd gostuje u Inđiji i Mrdaković veruje da bi taj meč mogao da bude dobar pokazatelj posla koji je urađen u klubu ove zime.

"Čeka nas teško gostovanje u Inđiji i dobar rezultat tamo bi bio samo potvrda toga da radimo kako treba i da se nalazimo na pravom putu. Ono što sam siguran je da svi imamo podjednako jaku želju da poguramo naš klub u pravom smeru", zaključio je Mrdaković.

Meč Inđija – OFK Beograd igra se prvog aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu