Božović: Dobar trening za važniji Spartak

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je prijateljska utakmica sa moskovskim Spartakom opravdala očekivanja "naroda koji voli Spartak i Rusiju".

Izvor: B92
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

"Imali smo dobar trening, istrčali smo utakmicu sasvim solidno. Dobro je što smo pobedili, to je uvek bolje nego da čovek igra nerešeno ili izgubi. Atmosfera je bila izvanredna, a utakmica je opravdala očekivanja ovog naroda koji voli Spartak i Rusiju", rekao je Božović.

Zvezda je pobedila Spartak sa 2:1, a meč na stadionu "Rajko Mitić" gledalo je oko 20.000 navijača.

"Zasluženo smo pobedili. Znam da će kritičari da pričaju da je Spartak došao bez devet reprezentativaca, ali to je ozbiljna ekipa koja u svom sastavu ima dosta dobrih igrača", rekao je Božović.

Božović je pre dolaska u Zvezdu pregovarao upravo sa Spartakom iz Moskve.

"Kada sam otišao iz Rostova, dve godine pre nego što sam došao u Zvezdu, pregovarao sam sa Spartakom. Da sam se dogovorio ne bih ni došao, na sreću ili nesreću, kako za koga, došao sam. Oni su trenutno prvi u Rusiji, imaju šanse da budu prvaci što im želim", rekao je Božović uz osmeh.

Božović je naveo da je važno što se Mihailo Ristić vratio i dodao da je Nemanja Milić odigrao solidan meč i da je pokazao da na njega može ozbiljno da se računa.

Zvezda u narednom kolu Superlige Srbije dočekuje subotički Spartak.

"Nama je važniji ovaj naš Spartak iz Subotice, koji nam je uzeo bodove. Moramo da se pripremimo ozbiljno da prvenstvo dovedemo do kraja kako treba... Odmorili smo se, osvežili smo se malo. Nastavljamo da radimo, ova utakmica nam je stvarno dobro došla", rekao je Božović na kraju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu