Vučićević: Vratilo nam se propušteno

Trener Novog Pazara Nebojša Vučićević ocenio je da se pobedom nad Radnikom njegovoj ekipi "vratilo za propušteno" u prethodnim duelima.

Izvor: B92, Beta
Podeli

"Imali smo mnogo sreće da dođemo do gola i pobede. Videlo se da nam fali snage jer smo imali samo 12 dana priprema tokom zimske pauze. Pauzu u prvenstvu ćemo iskoristiti da odradimo odemo negde na mini-pripreme kako bi igrači dobili novu snagu za ono što nas očekuje u nastavku prvenstva. Hvala publici na podršci", rekao je Vučićević.

Pazar je pobedio sa 1:0, a u prethodna četiri meča je izgubio od Voždovca 1:0, pobedio Mladost 1:0 i igrao nerešeno sa Metalcem (0:0) i Radničkim iz Niša (2:2).

Vučićević je dodao da bi Novi Pazar bio znatno bliži opstanku da su njegovi prethodnici tokom jesenjeg dela sezone "osvojili tri ili četiri boda više".

Pobedonosni gol za domaćina pred 2.500 gledalaca na Gradskom stadionu postigao je Miloš Krstić u 53. minutu.

Ovim trijumfom Novi Pazar se pomerio sa začelja tabele i sada je 15. sa 20 bodova, dva više od Borca, ali koji ima i meč manje.

Trener Radnika, koji je na 14. mestu s bodom više, Nikola Stanković istakao je nakon meča da je očekivao težak meč jer je njegov tim bio u seriji od četiri poraza.

"Obe ekipe su bile u problemu i zbog toga je utakmica nosila odredjeni pritisak. Nažalost, nismo uspeli da ostvarimo povoljan rezultat pred mini pripreme koje nas očekuju. Šteta što nismo osvojili bod, ali me raduje odnos igrača. Ne smemo da padnemo", kazao je Stanković.

U Superligi Srbije sledi pauza zbog reprezentativnih obaveza, a u 28. kolu Novi Pazar će gostovati Napretku, dok će Radnik dočekati Bačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu