Gvardiola se odriče Kolarova, Aguera, Kompanija...

Menadžer Mančester Sitija Đozep Gvardiola razočaran je ekipom posle poraza od Monaka i i zbog toga je spreman da napravi “čistku” u ekipi.

SMIzvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

Od samog dolaska na Etihad bivši trener Bajerna nije bio zadovoljan ekipom, a kakoprenose britanski mediji ovo je spisak igrača na koje Pep neće računati sledeće sezone.

Serhio Aguero – Neko vreme ga je preselio na klupu, a to se Argentincu nikako nije svidelo. Odnos između njih ne funkcioniše, a mediji ne brinu za njegovu budućnost jer će sigurno imati dosta ponuda.

Jaja Ture – Njega je Pep zanemario i više od Aguer i od klučnog igrača je postao zamena koji je mečeve posmatrao sa klupe. Njegovi verbalni sukobi dodatno su podvrgli spekulacije da če sigurno napustiti ‘Građane’.

Gael Kliši i Aleksandar Kolarov – Pozicija levog beka je najkritičnija situacija na terenu, a Kliši i Kolarov ne igraju na istom nivou.

Srpski defanzivac je umesto na svojoj "prirodnoj" poziciji beka, u sredu uveče igrao levog štopera uz Džona Stonsa i bio direktan kriva za dva od tri gola Monaka u pobedi "Kneževe".

Među fudbalerima koji su pri isteku ugovorene saradnje sa Sitijem su, pored Turea i Klišija, i Pablo Zabaleta, Vili Kabaljero, Hesus Navas, Bakari Sanja i Tosin Adarabio, na pozajmicama su Džo Hart, Eliakim Mangala, Samir Nasri, Vilfred Boni i Džejson Denajer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu