"Grujić u Dinamu? I Mesi će, a Lovren u Partizan"

Menadžer Marka Grujića Zoran Stojadinović ismejao je izjavu prvog čoveka zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića da bi želeo da dovede Srbina na Maksimir.

AKIzvor: B92 Hrvatska, Engleska
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

Mamić je pre nekoliko dana izjavio da mu je Benfika "ukrala Andriju Živkovića" iz Partizana, pa bi želeo da to "ispravi" dovođenjem Grujića, koji ima slabu minutažu u Liverpulu.

"Ne znam otkud Zdravku uopšte ideja da spomene Grujićev dolazak u Dinamo. Mogao je tako spomenuti i (Lionela) Mesija, pa bi se o tome sad isto pričalo i pisalo. To je jednostavno uzaludno trošenje reči. To vam je kao da ja kažem: "(Hrvatski štoper Liverpula Dejan) Lovren će na pozajmicu u Partizan". Bubnem, i o tome pišu, a od toga ne može biti ništa", rekao je Stojadinović za "Sportske novisti".

Liverpul je kupio Grujića za šest miliona evra od Crvene zvezde u januaru 2016, a talentovani Srbin je u svojoj debitantskoj sezoni u Premijer ligi odigrao dve utakmice, četiri u svim takmičenjima

"Liverpul ne pušta Grujića nigde, ni u jače lige i klubove, pa ni u Dinamo. Zimus sam imao razgovor s ljudima u klubu, pričali smo o Grujićevoj budućnosti, pitao sam ih hoće li ga poslati negde na pozajmicu ako ga već ne vide na Enfildu. Doneo sam i dve konkretne ponude za šestomesečnu pozajmicu, od Betisa i HSV-a, ali nisu želeli ni da čuju. Jirgen Klop ozbiljno računa na njega u ovom trenutku za sledeću sezonu. Dakle, uopšte ne vidim razlog zbog čega bi on dolazio u Dinamo", zaključio je Stojadinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu