Kolarov: Bolan trenutak, bolji smo tim

Bek Mančester Sitija Aleksandar Kolarov razočaran je eliminacijom iz Lige šampiona jer smatra da je njegov tim bolji od Monaka.

Izvor: B92, Tanjug Engleska
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

Siti je savladao "Kneževe" 5:3 u prvom meču u Mančesteru, ali je poražen 3:1 u Francuskoj, pa je eliminisan zbog većeg broja golova rivala u gostima.

"Trenutak je veoma bolan, bio je težak dan za nas, ali moramo da gledamo napred. Odigrali smo ukupnih 6:6, mislim da smo bolji tim, ali je Monako slavio zbog golova u gostima. Monako je igrao sjajno, mi nismo u prvom poluvremenu bili na nivou i moramo da im čestitamo", rekao je Kolarov.

Srpski fudbaler je naglasio da ispadanje iz Evrope ne sme da slomi "građane".

"Ostala su još dva meseca do kraja sezone i moramo da budemo pravi u Premijer ligi i FA kupu. Neophodno je da radimo jako, napredujemo svaku utakmicu i videćemo kako će na kraju da ispadne", poručio je Kolarov.

Porazom u Monaku bio je veoma razočaran desni bek Bakari Sanja.

"Kao da smo zaboravili da igramo prvo poluvreme, ali i da se borimo, branimo i napadamo kao tim. Previše smo ih respektovali i stavili sebe u opasnost. U nastavku smo promenili sistem, bili mnogo bolji, stvarali šanse, ali nismo postigli dovoljno golova", zaključio je Sanja.

Siti je na deobi druge pozicije u Premijer ligi sa Totenhemom, zaostaju po deset bodova za liderom Čelsijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu