Rajković izludeo napadače Hapoela

Predrag Rajković ponovo je blistao pred golom Makabija iz Tel Aviva i bio najzaslužniji za trijumf protiv Hapoela (Haifa) 1:0 u 26. kolu izraelskog šampionata.

Izvor: B92
Podeli
Predrag Rajković (Foto: Getty Images)
Predrag Rajković (Foto: Getty Images)

Reprezentativni čuvar mreže je nekoliko puta maestralno intervenisao i još jednom pokazao da se nalazi u odličnoj formi. Pohvale je zaslužio i od izraelskih medija, koji su ga listom proglasili za igrača utakmice.

"Izuzetno važna pobeda za nas. Na vreme smo postigli gol, ali kasnije je domaćin na sve načine pokušavao da dodje do izjednačenja. Stvarili su šanse, ali sam dao sve od sebe da pomognem timu i uspeo sam da sačuvam naš gol. Idemo dalje, jer konačan cilj nam je titula", kaže Rajković.

Makabi i dalje gleda u ledja vodećem Hapoelu (Ber Ševa), sa tri boda zaostatka, ali to ne brine previše reprezentativnog čuvara mreže.

"Završen je prvi deo šampionata, sada počinje plej-of u kome učestvuje šest najboljih ekipa. Imaćemo direktan duel sa Hapoelom Ber Ševa pa nam je to i šansa da dođemo do prve pozicije. Naravno, očekuju nas i druge teške utakmice, u trci smo za pehar i u Kupu i nadam se da će se sezona trijumfalno završiti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu