Alivodić: Duševna bol zbog rezultata

Kapiten Novog Pazara Enver Alivodić rekao je da poslednje mesto na tabeli tog fudbalskog superligaša nije iznenađenje.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Starsport
Starsport

On je istakao da su igrači bili fizički nespremni i nedovoljno kvalitetni za takmičenje u elitnom rangu.

"Tim nije prošao pripreme, pa nismo bili spremni. Istina nekada boli, ali ova ekipa nije imala kvalitet. Činjenica je smo imali sedam bodova posle prve tri utakmice, a onda je usledio totalni pad. Najpre nisam znao da li se radi o manjku kvaliteta ili nesreći, ali rezultati su pokazali koji su realni dometi ovog tima", ocenio je Alivodić.

Posle jesenjeg dela šampionata u Superligi Srbije, Novi Pazar je poslednji na tabeli sa 12 bodova, a ta ekipa poražena je u sedam utakmica u nizu.

"Ostaje žal i duševna bol zbog rezultata, naši navijači nisu zaslužili ovakav neuspeh. U poslednjih nekoliko godina nije bilo slabije i ja im se izvinjavam. Na našem stadionu, u finišu polusezone, pratilo nas je malo ljudi, da čovek ne poveruje da je to klub koji ima na desetina hiljada simpatizera", naveo je Alivodić.

"Kad kola krenu nizbrdo, često ni prednost od dva gola razlike nije dovoljna barem za bod. Bili smo totalno nespremni, od starta se nije dobro radilo, napravljena je loša selekcija i o tome bismo mogli pričati danima. Dobro je da se jesenja agonija završila, sad treba razmisliti šta i kako dalje", dodao je on.

Alivodić je bio najbolji strelac tima sa šest golova, a upisao je i osam asistencije. Ovaj ofanzivni igrač otkrio je da još nije odlučio gde će igrati u nastavku sezone.

"Ima nekih priča o kojima ću intenzivnije razmišljati u narednom periodu, želim najpre da se dobro odmorim. Odlučiću, najverovatnije, posle Nove godine. Ima još vremena", rekao je Alivodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu