Donaldov 50. nastup: Velika čast za mene

Vezista Crvene zvezde Mičel Donald na utakmici protiv Mladosti iz Lučana zabeležio je mali jubilej i upisao 50. nastup u crveno-belom dresu.

SMIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto/ FKCZV
Foto/ FKCZV

Zvezda je propustila priliku da uveća prednost u Superligi na osam bodova, jer je igrala 2:2 protiv Mladosti u 18. kolu.

“Ovo je velika čast za mene, poseban osećaj zato što iskreno volim Crvenu zvezdu. Šta god da se dogodi u budućnosti u mojoj karijeri ovaj klub i činjenica da sam odigrao 50 utakmica i ostavio neki trag u Zvezdi biće zauvek u mom srcu. Boriću se za grb koji nosim na grudima dokle god sam ovde".

“Najvažniji je klub, sa mnom ili bez mene uvek mora da beleži velike uspehe. Ukoliko budem mogao da doprinesem tome svojim igrama biće mi neizmerno zadovoljstvo zato što sam u ovom klubu i u ovom gradu jako srećan“, rekao je Donald.

Svoju 50. utakmicu pamtiće po dobroj igri, ali i propuštenim prilikama.

“I pored svega, ostaje razočaranje što nismo upisali pobedu jer smo imali 18 šuteva, odlično smo se borili, ali ono što na kraju ostaje jeste da smo dali samo dva gola. Naš protivnik je iz dve gotovo jedine šanse dao dva gola. Imali smo odlične prilike, ali nedostajala nam je završnica. Znamo šta treba da ispravimo u narednoj utakmici. Pozitivna stvar iz svega ovoga je što nismo izgubili, što smo stvarali odlične prilike i prikazali dobru igru“, istakao je Zvezdin vezista.

Već u nedelju crveno-bele očekuje novi izazov, gostovanje Voždovcu.

“Svaki sportista želi uvek da pobeđuje, ali u trenutku kada je sudija odsvirao kraj zaboravili smo na rezutat i okrenuli se narednom protivniku. Analizirao sam svoj učinak protiv Mladosti, ali samo da bih video šta treba da popravim na meču protiv Voždovca. Daću sve od sebe da 51. utakmicu upamtim po pobedi“, poručio je Donald.

Osim Mičelda Donalda, cifru od 50 utakmica nedavno su premašili i Srđan Plavšić i Slavoljub Srnić. Plavšiću je utakmica protiv Mladosti bila 51. u Zvezdinom dresu, a Srniću 52.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu