Milivojević za Novosti: Uživam u ulozi heroja

Fudbaler Olimpijakosa Luka Milivojević bio je junak grčkog derbija u pobedi nad PAOK – 2:1, a za Večernje Novosti je izjavio da uživa u ulozi heroja.

SMIzvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

“Ponosan sam, presrećan. Hvale me su u svim medijima da sam igrač utakmice. Prijaju mi lovorike, bio sam čovek odluke i rešio derbi koji je zbog dramatičnosti i velikog broja prilika bio odličan, a mi smo ovom pobedom zadržali prvo mesto.

–. Imao sam dobar osećaj da ću u finišu uraditi nešto u napadu, utrčao sam se u protivnički šesnaesterac, našao na pravom mestu i postigao gol. Prošle godine sam u Solunu takođe pogodio mrežu PAOK“, prenosi utiske Milivojević.

Bivši fudbaler Zvezde je u 96. minutu postigao pobednički gol, a usledila je burna proslava pogotka na stadionu ’Karaiskaki’.

“Iako se priča o nekom incidentu, nije bilo tako. Zbog bakljade, sudija je napravio "tajm-aut". Istina, nešto duže je potrajao, ali čim se dim razišao meč je nastavljen i završen bez problema“, dodao je on.

Na terenu je takođe bilo vatre. Trener ekipe iz Soluna, naš Vladimir Ivić, dva puta je hteo da povuče ekipu, najviše iritiran sudijskim odlukama.

“Videli smo se i pozdravili pre meča. Drago mi je što jedan srpski stručnjak sa uspehom vodi ekipu kao što je PAOK, i želim mu sve najbolje. Ipak, ne služi mu na čast to što je dva puta povlačio ekipu. Vidim da je posle utakmice za jedan moj start rekao da je bio za čist crveni karton. Moje mišljenje je isto kao i sudijino, da tu nije bilo materijala da se dobije više od žutog“, istakao je kapiten i junak Pirejaca, koji je u ovoj sezoni već postigao tri pogotka, iako je po profesiji defanzivni vezista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu